woonboerderij verkopen

De voordelen

van verkopen via uwwoonboerderij

Woonboerderij verkopen

U heeft de knoop doorgehakt, u wilt verkopen. We begrijpen dat dit een ingrijpende beslissing kan zijn. U heeft waarschijnlijk jaren genoten van een unieke en fijne plek. Het is tijd voor de volgende stap, kleiner wonen, naar een andere omgeving, welke beweegredenen dan ook, wij helpen u graag bij de verkoop van uw woonboerderij. U vind het belangrijk dat een makelaar met verstand van zaken u al het werk uit handen neemt, en zich inzet voor de hoogste verkoopprijs en beste voorwaarden. Wij hebben ons gespecialiseerd in unieke, landelijke plekjes, woonboerderijen en monumenten. We kennen de kopers, en weten hoe we de juiste doelgroep kunnen aanspreken.

Lees hieronder meer over hoe het verkopen van een woonboerderij in z’n werk gaat.

5/5 uit 250+ reviews
5/5

Stappenplan voor verkoop

makelaar woonboerderij

Kennismaking & waardebepaling

Een goed begin is het halve werk. We leren u graag kennen en bespreken tijdens het kennismakingsgesprek uw wensen en zullen u uitleggen hoe de verkoopprocedure in z’n werk gaat. Daarnaast zullen we u ook adviseren welke vraagprijs we het beste kunnen hanteren. Hier ontvangt u een uitgebreid verkooprapport van.

Presentatie

Je maakt maar 1x de eerste indruk! Samen met onze stylist zorgen we dat uw woning er pico bello bijstaat. Gezellig, warm en sfeervol. Beslist niet kaal, maar opgeruimd en rustig. Een professionele fotograaf zorgt voor prachtige beelden van de woning en de omgeving. Te denken valt aan Drone fotografie, unieke woningvideo en plattegronden. We trekken alles uit de kast om uw woonboerderij zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

makelaar woonboerderij
makelaar woonboerderij

Wij vinden de juiste kopers

We zijn als een van de weinige makelaars gespecialiseerd in marketing! We weten hoe we de juiste doelgroep kunnen bereiken middels social media, print & magazines. Dit onderscheid ons van de rest, en dat zien we terug in de resultaten! Uw woning word gepresenteerd op alle bekende woningsites zoals Funda.nl, social media, youtube en google.

Bezichtigingen

Uw woning heeft veel leefruimte en staat op een unieke plek. Het is van belang dat wij als makelaar alle ins en outs kennen om ook deze informatie over te brengen naar de potentiële koper. We nemen de tijd zodat we een kijker in alle rust de woning kunnen laten zien. We vertellen alle pluspunten, de mogelijkheden en beantwoorden vragen. We denken mee, en laten de potentiële koper zich “thuisvoelen”.

makelaar woonboerderij
makelaar woonboerderij

Gefeliciteerd! Verkocht!

We hebben de juiste koper gevonden, en na de onderhandeling zijn we tot overeenstemming gekomen. Uiteraard doen we niks zonder te overleggen, en adviseren je in dit proces. Nu zullen we de administratieve afwikkeling regelen zoals het opmaken van de koopakte en het inplannen van de transportdatum met de notatis.

OOK DEZE WONINGEN ZIJN SUCCESVOL VERKOCHT!

Ook uw woonboerderij of herenhuis verkopen?

Vraag hier uw gratis waardebepaling aan!

Beoordelingen

Daar zijn we trots op!

Dé Woonboerderij Makelaar

Een woonboerderij kopen of verkopen?

Wil je een woonboerderij verkopen? Dan zijn wij de aangewezen makelaar om u te helpen bij de (ver)koop van een woonboerderij! Dit is namelijk een andere tak van sport dan een rijtjeswoning. We hebben al tal van mensen mogen helpen bij de verkoop van hun woonboerderij of landelijk gelegen woning. Wij zijn gespecialiseerd in landelijke objecten en weten dus precies waar we op moeten letten, maar ook hoe we de juiste kopers moeten vinden voor uw woonboerderij.

Wilt u ook uw woonboerderij verkopen? Vraag dan geheel gratis een waardebepaling aan!