Makelaar woonboerderij

woonboerderij kopen

De voordelen

van kopen met uwwoonboerderij

Woonboerderij
kopen

U droomt al jaren van een leven op het platteland. vrijheid, ruimte en groen om je heen. Een idyllisch plekje, een charmante woonboerderij. Maar waar moet u beginnen? Waar moet u op letten bij het kopen van een woonboerderij? Veelal zijn de woonboerderijen behoorlijk oud, en is het heel verstandig om goed naar de bouwkundige staat te kijken. Hoe staat het met de rieten kap? Zijn er nog ondergrondse tanks aanwezig, wat is de bestemming van het perceel, maar ook de omgeving. Er komt veel kijken bij het kopen van een woonboerderij of landelijk gelegen woning. Laat u dan ook bijstaan door een ervaren aankoopmakelaar op het gebied van landelijk wonen!

5/5 uit 250+ reviews
5/5

Stappenplan voor het kopen van een woonboerderij

makelaar woonboerderij

Kennismaking & advies

Uiteraard is het van belang om elkaar te leren kennen zodat wij als aankoopmakelaar uw wensen weten, waar u naar op zoek bent en welke eisen u stelt aan een woonboerderij. We kijken samen naar geschikte regio’s en zullen u uitleggen hoe dit aankoopproces in z’n werk gaat.

Op zoek!

Elke dag houden wij het woningaanbod in de gaten. Zodra er een interessante woning te koop komt, zowel in stille verkoop als ook op Funda, krijgt u van uw aankoopmakelaar bericht. Lijkt het wat? Dan plant uw aankoopmakelaar een bezichtiging in.

makelaar woonboerderij
makelaar woonboerderij

We gaan samen kijken

Tijdens een bezichtiging kijkt uw aankoopmakelaar naar de mogelijkheden van het object, eventuele gebreken, bouwkundige staat en bekijken we of de woonboerderij en locatie bij u past.

Onderzoek

De woonboerderij spreekt u aan, maar waar moet u op letten? Uw aankoopmakelaar checkt alle zaken rondom de woning. Het kadaster, bestemmingsplan, structuurvisie etc. We willen niet dat uw vrije uitzicht over enkele jaren geblokkeerd word door andere woningen.

makelaar woonboerderij
makelaar woonboerderij

Onderhandeling & koopakte

Uw aankoopmakelaar zal u na uitgebreid onderzoek adviseren over het bod. We zorgen dat uw bod word uitgebracht inclusief alle voorwaarden. Indien we tot een overeenstemming met de verkoper komen, zullen we de koopakte controleren en samen een moment in plannen voor de ondertekening. Gefeliciteerd, U bent de trotse eigenaar van een prachtig plekje en unieke woonboerderij!

OOK DEZE WONINGEN ZIJN SUCCESVOL AANGEKOCHT!

Ook een woonboerderij of monument kopen?

Vraag hier uw gratis waardebepaling aan!

Beoordelingen

Daar zijn we trots op!