Aankoopmakelaar Woonboerderij

De voordelen

van kopen met uwwoonboerderij

De aankoopmakelaar voor landelijk wonen

Hulp bij de aankoop van een woonboerderij? Daar kunnen de aankoopmakelaars van UWwoonboerderij bij helpen! 

U bent wellicht al een tijdje op zoek naar een woonboerderij of landelijke gelegen woning maar u vist telkens achter het net. Er is veel vraag naar landelijke objecten en woonboerderijen en het aanbod is historisch laag. Kortom u wil graag de hulp van een aankoopmakelaar gespecialiseerd in woonboerderijen.

Daar helpen we graag bij! We hebben inmiddels al honderden woonboerderijen aangekocht voor onze klanten.

5/5 uit 250+ reviews
5/5

Woonboerderij aankopen l stappenplan

makelaar woonboerderij

Kennismaking & advies

Uiteraard is het van belang om elkaar te leren kennen zodat wij als aankoopmakelaar uw wensen weten, waar u naar op zoek bent en welke eisen u stelt aan een woonboerderij. We kijken samen naar geschikte regio’s en zullen u uitleggen hoe dit aankoopproces in z’n werk gaat.

Op zoek!

Elke dag houden wij het woningaanbod in de gaten. Zodra er een interessante woning te koop komt, zowel in stille verkoop als ook op Funda, krijgt u van uw aankoopmakelaar bericht. Lijkt het wat? Dan plant uw aankoopmakelaar een bezichtiging in.

makelaar woonboerderij
makelaar woonboerderij

We gaan samen kijken

Tijdens een bezichtiging kijkt uw aankoopmakelaar naar de mogelijkheden van het object, eventuele gebreken, bouwkundige staat en bekijken we of de woonboerderij en locatie bij u past.

Onderzoek

De woonboerderij spreekt u aan, maar waar moet u op letten? Uw aankoopmakelaar checkt alle zaken rondom de woning. Het kadaster, bestemmingsplan, structuurvisie etc. We willen niet dat uw vrije uitzicht over enkele jaren geblokkeerd word door andere woningen.

makelaar woonboerderij
makelaar woonboerderij

Onderhandeling & koopakte

Uw aankoopmakelaar zal u na uitgebreid onderzoek adviseren over het bod. We zorgen dat uw bod word uitgebracht inclusief alle voorwaarden. Indien we tot een overeenstemming met de verkoper komen, zullen we de koopakte controleren en samen een moment in plannen voor de ondertekening. Gefeliciteerd, U bent de trotse eigenaar van een prachtig plekje en unieke woonboerderij!

OOK DEZE WONINGEN ZIJN DOOR ONS AANGEKOCHT!

Ook hulp bij de koop van een woonboerderij?

Vraag hier uw gratis waardebepaling aan!

Beoordelingen

Daar zijn we trots op!