Oldenhave 23 Ruinen uwwoonboerderij makelaars

Oldenhave 23 Ruinen

Op een werkelijk schitterende locatie aan het riviertje de Ruiner Aa met vrij uitzicht over een beschermd natuurgebied staat deze fraaie woonboerderij met diverse opstallen. De woonboerderij is gelegen op een prachtige kavel en beschikt over diverse percelen met een totale grondoppervlak van ruim 17.000 m2. 

Middels een oprijlaantje bereikt u de woning die op 60 meter afstand van een rustige weg ligt. De woning kijkt aan de voorzijde uit over de Ruiner Aa. Aan de overzijde van het riviertje is tevens een perceel grond gelegen welke toebehoort bij deze woning: een vrij uitzicht dat u altijd zal behouden. Aan de linkerzijde kijkt u uit over het beschermd natuurgebied. Kortom, de boerderij biedt een vrij uitzicht over een natuurgebied, landerijen en het beschermde beekdal van de Ruiner Aa. 

Op het perceel zijn diverse opstallen gelegen. Een kapschuur, garage met overkapping, gastenverblijf, een nog te verbouwen bakhuis met bouwvergunning (6.5×12.6), paardenstallen, rijbak van 17×42 meter en de oorspronkelijke woning die aan de huidige eisen dient te worden aangepast. 

Een idyllische locatie en de perfect plek voor een woonboerderij die rust en ruimte biedt. Genieten van het landelijke vrije leven en het geheel biedt diverse mogelijkheden zoals het exploiteren van een Bed&Breakfast of mini camping. Indeling: 

Entree met toegang tot de woonkeuken. De woonkamer is te bereiken vanuit de keuken en biedt uitzicht over het riviertje en het daar aangelegen weiland dat onderdeel is van het perceel. Aangesloten aan de woonkamer bevinden zich 2 (slaap)kamers en de badkamer. Op de 1 e verdiepingen zijn nog 2 slaapkamers. 

De woning biedt vele mogelijkheden voor het vergroten van de leefruimte. Hiervoor is het achterhuis (de deel) geschikt. Hier bestaat de mogelijkheid om een royale woon- en eetkeuken te creëren met vrij uitzicht aan de achterzijde over het perceel. Op het perceel bevindt zich tevens een gastenverblijf welke voorzien is van een eigen cv- installatie, elektra en verwarming. Deze leent zich goed voor de verhuur. 

Kortom, bent u op zoek naar een woonboerderij met vele mogelijkheden? Een royaal perceel voor het houden van paarden of andere dieren? Gelegen op een van de mooiste plekken in de omgeving? Dan nodigen we u graag uit voor een bezichtiging.

Wilt u deze woning bezichtigen?

We maken graag een afspraak