makelaar woonboerderij

Hubertsallee 2-a Laag Zuthem

Deze woonboerderij word gemeubileerd aangeboden voor verhuur voor de duur van 6 tot 8 maanden vanaf 1 September 2023.

Op een schitterend locatie gelegen tegen het landgoed “De Colckhof” staat de voorste helft van deze woonboerderij. De woning is volledig verbouwd en heeft een prachtig uitzicht over de landerijen. Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte? En wil je genieten van alles wat het wonen op een woonboerderij en het buitengebied te bieden heeft? Dan nodigen we je van harte uit om te komen kijken.

De woonboerderij is te bereiken middels een gedeelde oprijlaan. Aan de zijkant bevindt zich voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De helft die de huur wordt aangeboden is gelegen aan de voorzijde.

Indeling: Royale entree met toegang tot toilet, wasruimte, opgang naar de eerste verdieping, slaapkamer met badkamer en de woonkamer/keuken. Deze woning beschikt over totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 slaapkamer met badkamer zich op de begane grond bevindt. De woonkamer is bijzonder sfeervol en biedt uitzicht op de landerijen. Tevens bevindt zich hier de landelijke woonkeuken met voldoende ruimte voor een gezin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers met veel bergruimte en de badkamer welke is voorzien van ligbad, wastafelmeubel, toilet en inloopdouche.

De tuin bevindt zich aan de voorzijde en zijkant van de woning. Deze is geheel privé en biedt voldoende ruimte. De omgeving leent zich perfect voor wandelen of fietsen, landgoed De Colckhof en landgoed Den Alerdink bevinden zich beide op loopafstand.

– Woning wordt gemeubileerd verhuurd

– Goede isolatie en vloerverwarming

– Huurprijs € 1450,- excl gwl

– Mogelijkheid tot het bij huren van extra bergruimte.

Wilt u deze woning bezichtigen?

We maken graag een afspraak