Oudejaarsloterij gewonnen? 6x de mooiste landelijke woningen

3542x bekeken

landelijk wonen

Haarlemmerweg 77-a Leiden

Heel veel landelijker kan het eigenlijk niet. Wonen in je eigen molen! Je zou het niet verwachten maar het woonhuis dateert uit 1998. Het is gebouwd in de stijl van de oorspronkelijke houtzaagschuren en is omringt door water. Een prachtig geheel!

makelaar woonboerderij

© Proper makelaardij

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?

makelaar woonboerderij

© Proper makelaardij

Vledderlanden 1-3 Vledder

Ben jij gek op paarden? Dan is dit unieke hippisch center iets voor jou! Met maar liefst 10 hectare grond, verblijfsgebouw, stallen, is dit alles wat je nodig bent voor je eigen hippisch centrum.

Demmersweg 1 Ambt Delden

Een filmdecor. Jazeker! Deze woonboerderij was namelijk het decor voor het televisieprogramma nieuwe boeren. Je moet echter nog wel even de handen uit de mouwen steken..

makelaar woonboerderij

Gratis waardebepaling van uw eigen woning?

makelaar woonboerderij

Harderwijkerweg 34 Laag Soeren

Heel veel Idyllischer ga je ze niet vinden. Wit, rieten kap en in een bosrijke omgeving. Daarnaast is deze woonboerderij in een perfecte staat van onderhoud. Kortom, je kunt er zo in!

Duursestraat 4 Olst

Ben jij gek op de natuur? Dan is deze woning echt iets voor jou. Gelegen vlakbij natuurgebied de “duursche waarden” staat deze gemoderniseerde woonboerderij.

makelaar woonboerderij
makelaar woonboerderij

Streeksterweg 77 Usquert

Wauw. Wat een waanzinnig statig object. Rijksmonument en geschikt voor dubbele bewoning. Zeg nou zelf, wat moet je met maar liefst 825m2 woonoppervlakte?!

Inschrijven voor het
nieuwste woningaanbod